Dagvoorziening voortaan ook op donderdag geopend

Vanaf donderdag 8 januari 2009 zal dagvoorziening  “de Koeberg” ook op donderdag geopend zijn. Er wordt  een nieuwe groep gestart op deze dag  en dat betekent dat nieuwe deelnemers van harte welkom zijn.

Na de vliegende start  in september 2008 was  al snel duidelijk dat de dagvoorziening 'De Koeberg'  voldoet aan de behoefte bij een grote groep senioren uit Helden dorp. Zowel op de maandag als de woensdag is de Dagvoorziening  druk bezocht en vol levendigheid en gezelligheid. Tijd dus om de deuren ook op donderdag  open te  zetten. We gaan op 8 januari 2009 starten met een nieuwe groep.  U kunt de hele dag komen of alleen de ochtend of de middag.

Dagvoorziening “De Koeberg” is bestemd voor  senioren uit Helden dorp die graag op een prettige manier de dag  willen doorbrengen samen met andere Heldense ouderen. Er is ruimte voor een praatje, voor het leggen van een kaartje, voor een leuke activiteit of een uitstapje. En er is altijd een luisterend oor.

Wilt u zich aanmelden voor dagvoorziening “de Koeberg ” of wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen op  maandag en woensdag  tussen 9.30 en 16.00 naar de dagvoorziening,  tel. 3081559. Of even binnenlopen op een van de dagen dat de Dagvoorziening is geopend.

De dagvoorziening is gelegen in het  gemeenschaphuis “Kerkeböske ” en heeft de ingang aan de Koeberg 3 in Helden dorp.
Dagvoorziening “de Koeberg” wordt uitgevoerd door Vorkmeer en Zorggroep Noord en Midden Limburg.
Voor meer informatie kunt ook bellen met Vorkmeer, tel. 3077350, Marga van Goethem of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.