Tweede bijeenkomst Dorpsontwikkellingsvisie 24 oktober 2012

Op 24 mei 2012 is een bijeenkomst geweest in het ‘Kerkeböske’, over de toekomstige ontwikkelingen voor Helden en er is gesproken over de dorpsontwikkelingsvisie die eraan gaat komen.

Vanwege de vele positieve reacties van de aanwezigen willen wij ook jouw graag informeren over hetgeen op deze avond is gepresenteerd en besproken. Het verslag kunt je lezen op deze site onder de titel.

'Kick Off Dorpsontwikkelingsvisie 24 mei 2012'.

Graag willen wij je uitnodigen voor een volgende bijeenkomst, gepland op 24 oktober aanstaande in het ‘Kerkeböske’. Doelstelling van deze avond is om samen te inventariseren welke onderwerpen je
aanspreken en waar werkgroepen voor gevormd kunnen worden. Dit kunt je zelf zijn, maar uiteraard ook iemand anders uit de vereniging, school of bedrijf, vrienden, kennissen. Iedereen die geïnteresseerd is om de stem van Helden een plek te geven. Een werkgroep kan zelf bepalen wat zij de beste aanpak vindt om Helden te benaderen, onderwerp en vorm zijn vrij. Wij, de stuurgroep, zullen je hierbij op alle mogelijke manieren ondersteunen, op de bijeenkomst lichten wij onze rol graag verder toe.

Bent je enthousiast en vind je het belangrijk hoe Helden zich de komende 10 jaar ontwikkelt, dan verwelkomen wij je graag in het ‘Kerkeböske’ op 24 oktober aanstaande, aanvang 19.30 uur.

Bent je geïnteresseerd maar kunt je deze avond niet aanwezig zijn stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dan wij nemen contact met je op.