Bus seniorenvervoer officieel in gebruik genomen

BUS SENIORENVERVOER H.E.P. OFFICIEEL IN GEBRUIK GENOMEN

Op zaterdag 13 maart werd onder grote belangstelling de bus van seniorenvervoer HEP officieel in gebruik genomen. Om 15.00 uur werden bewoners van wooncentrum Ruysstraat door de met ballonnen versierde bus opgehaald en naar dorpscentrum Kerkeböske gebracht voor het bijwonen van de feestelijke inzegening en in gebruikname van de bus .

Hier werden ze door het bestuur van de stichting en alle vrijwillige chauffeurs en andere genodigden ontvangen en getrakteerd op koffie met vlaai. Ook waren aanwezig de heer Raf Janssen, wethouder van Peel en Maas, de heer Rinus Janssen, ex wethouder van de gemeente Helden, die zich in het verleden heeft bezig gehouden met wonen, welzijn, zorg. Hieronder valt ook het vervoer van de senioren. Tevens was aanwezig Deken van der Horst die de inzegening van de bus voor zijn rekening nam. Ook de heer Ron Genders, ambtenaar van de gemeente Peel en Maas, die  het ouderenbeleid in zijn portefeuille heeft was aanwezig.

Na diverse toespraken door deze heren en enkele ludieke openingshandelingen werd de bus van Seniorenvervoer H.E.P. officieel in gebruik genomen en is H.E.P. niet meer weg te denken binnen de gemeente Peel en Maas.
Door velen is reeds gebruik gemaakt van deze vrijwillige vervoersorganisatie, maar het bestuur van de stichting hoopt dat er nog veel meer gebruik van gemaakt zal worden.
Woont u in Helden, Egchel of Panningen en bent u senior, bel dan gerust voor informatie naar de stichting van vrijwilligers. Zij willen u graag te woord staan. Wilt u naar de dokter, kerkhof, dagvoorziening, welfare of wat dan ook binnen de gemeente Peel en Maas, bel, bel, bel. H.E.P. is er om senioren te vervoeren, wij staan voor u klaar.
Tel. 06-42047075. U krijgt dan de coördinator aan de lijn of naar het secretariaat 077-3073995.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door een startsubsidie van de provincie Limburg en de gemeente Helden en maakt deel uit van Leven in het Dorp.